V nedelu vecer mi zacali jemne bolesti (skor tlaky) v podbrusku, ktore pokracovali v pondelok aj utorok (prava, potom lava strana). Pondelok vecer som mala aj jemny bielo ciry vytok bez zapachu, nie silny. V utorok mierne "stahy" v oblasti podbruska. Mozu to byt prejavy ovulacie? Ak sa nemylim, pokial rozdiel medzi uzitymi tabletami nebol vacsi ako 36 hodin, nemalo by dojst k ovulacii.
Od opozdenej tablety som nemala ziadny pohlavny styk a ani ziadny neplanujem, pretoze viem ze sa mam chranit.
Mna vsak skor zaujima ci na tehotenstvo moze mat vplyv ten stvrtkovy pohl. styk predtym. Podla dostupnych informacii vraj spermie v tele zeny preziju par dni, aktivne a schopne oplodnenia su vsak 48 hodin (vniektorych zdrojoch sa uvadza aj viac). Nazory sa lisia. Tehotensky test si mozem robit asi az 10-14 dni po styku aby bol hodnoverny, pokial viem.
Moja otazka teda znie, ci je moznost otehotnenia pri horeuvedenom postupe a nedodrzania presneho terminu tabletky. Podla pribaloveho letacika viem, ze 1.tyzden je najrizikovejsi. Dakujem za odpoved!